Annonse


Omsetning på 50 mill.

Animax har syv ansatte, blant annet er Tom Smith som var med å startet datavarehuset arbeidende styremedlem i selskapet. Animax har solide norske eiere, blant annet er Statens nærings og distriktsutviklingsfond (SND) inne med en eierandel på 16 prosent.

Stor vekst
– Vi startet salgsselskapet Animax første januar, men hele personalet var ikke på plass før i mars. Fjoråret ble brukt til å inngå avtaler og omsetningen var i underkant av en million. Omsetningen for i år vil nok komme opp i 40 til 50 millioner, sier adm. direktør Tore Andersen i Animax International til Dagens Telecom.

«Made in Taiwan»
– De tre produktene vi har foreløpig er norskutviklet, men produseres i Taiwan. Det siste halve året har vi arbeidet hardt mot store distributører både nasjonalt og internasjonalt. Animax har patent i 60 land på data-musen Anir Mouse som lanseres i februar, sier Andersen.

Fjernkontroll og mus
Animax selger to programvarer som kan styres med fjernkontroll, et multimediaprogram og et program for presentasjoner. Det nyeste produktet Anir Mouse er en helt spesiell ergonomisk mus som er utformet som en joystic.

Annonse