Annonse


NetSource billigst

– Vår pris fra fastnett til mobil er 1,92 kroner uansett hvem av mobiloperatørene du ringer til. Kundene våre kan også ringe direkte ut fra sin telefon som vanlig uten å benytte noe prefiks, sier daglig leder Otto Isaksen i NetSource Nordic til Dagens Telecom.

Engangsinvestering
Bedrifter som vil benytte seg av de tre billigste tellerskritt-leverandørene fra fast til mobil må investere i teknisk utstyr.
NetNets tilbud på tredje plass krever en fast engangsinvestering på 4.000 kroner i en NetRouter som knyttes til sentralen.

Alltid billigst
– Våre kunder må foreta en engangsinvestering i en ruter, denne koster fra 1.000 kroner og oppover alt ettersom hvor mange linjer bedriften har. Vi ruter samtalen til den rimeligste teleleverandøren slik at våre kunder alltid vil få det beste tilbudet, sier Isaksen.

Forhandlingssak
I Tele2 kan bedrifter som inngår langsiktige kontrakter slippe å betale kostnadene ved nytt utstyr som trengs i bedriftens hussentral. Dermed blir eneste kostnad ved å ringe fast til mobil 1,94 kroner per minutt.
– Dette er en forhandlingssak, bedrifter med korte kontrakter og kort oppsigelsestid må regne med å betale det tekniske utstyret selv, sier administrerende direktør Morten Neeb i Tele2 til Dagens Telecom.

Annonse


Ny oversikt
Dagens Telecom presenterer her den nye oversikten over takstene fra NetSource, Tele2, NetNet og Telenor.
Operatør Kr./ 1. minutt

 • NetSource 1,92
 • Tele 2 1,94
 • NetNet 2,34
 • Telenor Mobil 2,80
 • Telenor Mobil* 2,56
 • NetCom 3,31
 • NetCom* 3,06

  * Krever storbrukerabonnement hos Telenor (fastnettoperatøren) som innebærer høye kvartalsavgifter.

  Annonse


 • Annonse


  Annonse