ODIN

Annonse


Møte i Arendal onsdag

ODIN– Vi fikk invitasjonen midt på dagen i dag torsdag og har ikke rukket å sette opp de punktene vi ønsker å diskutere med statssekretæren, sier Erik Smedsrud i Ericsson til Dagens Telecom.
Smedsrud er leder for Arendalsavdelingen av Norske Sivilingeniørers Forening (NIF), foreningen er den nest største av de fire fagforeningene i Ericsson.

Uten ledelsen
– Ledelsen skal ikke være til stede på møtet neste onsdag. Tidligere har også lokale politikere vært her og pratet med de ansatte om Ericssons flytteplaner, opplyser Smedsrud.

Arbeidsgruppe
Det er satt sammen en arbeidsgruppe med representanter fra ledelsen og fagforeningene som skal se på de videre planene for Ericsson i Arendal.

– Gruppen består av seks personer på hver side av bordet. For de ansatte er det en fra hver av de fire fagforeningene i Ericsson Arendal, og to fra de to største fagforeningene i Ericsson Asker. De ansatte i Asker vil jo også bli berørt av eventuelle endringer, så det er viktig at de også er med, sier Smedsrud.

Ericssons planer om å flytte bedriften med 400 ansatte fra Arendal til Oslo-området skulle vedtas i styremøte fredag i forrige uke. På grunn av sterke protester fra de ansatte valgte styret i Ericsson å utsette beslutningen om flytting til 13. februar.

Annonse


Annonse


Annonse