Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mobiltelefon på bordet

Mobiltelefonene inntar skrivebordet. Nå er det finske Benefon som vil at mobilen skal brukes på kontoret.

Det nye produktet heter Benefon Office Set. Med det er det raskt å forvandle en mobiltelefon av typen Delta eller Sigma til en avansert kontortelefon. Sett telefonen i bordholderen, og med hjelp av en separat lettvektstelefon blir apparatet til en vanlig skrivebordstelefon med høytaler og innebygd mikrofon.

Lades på en time
Mobiltelefonbatteriet eller et reservebatteri lades på en time. I holderen koples mobiltelefonen til en separat antenne somforbedrer mottaksegenskapene. Er mottaksforholdene dårlige i bygningen, kan også en utomhusantenne tilkoples.

Via innebygd linjedeler og et linjegrensesnitt kan Office Set uten viderekoples til konvensjonelle telefonlinjer, fax-maskiner, datamaskiner og annet telekommunikasjonsutstyr.
Stikkord: Mobil