Annonse


Lovende i Customax

Customax Scandinacvia har levert et resultat før skatt på nette 5,6 millioner kroner av en omsetning på 20,4 millioner kroner.
Ordrereserven i selskapet er i dag hele 50 prosent høyere enn ved oppstarten, melder Finansavisen

Framgangen fortsetter
Adm. direktør Terje Foyn Johannessen tror framgangen fortsetter i år. Customax-sjefen budsjetterer med en omsetning i år på 39 millioner kroner og et resultat før skatt på ti millioner kroner.
Customax Scandinavia har et uttalt mål om å bli blant de ledende i Norden på avanserte systemer for salg og markedsføring – i et prisleie som ligger høyere enn konkurrenter som SuperOffice.

Også bedre i Unisys
Unisys Norge sliter fremdeles med røde regnskapstall, men selskapet er nå på rett vei, i følge adm.dir.Jon Dissen, som overtok direktørstolen i selskapet etter Terje Foyn Johannessen da han i sommer fratrådte som direktør i Unisys for å ta over ledelsen i Customax Scandinavia.

Ryddet opp i bøkene
– Unisys har benyttet det siste året til å rydde opp i bøkene og tatt alle omstruktureringskostnader som er påløpt inn i 96-regnskapet, sier adm. direktør Jon Dissen til Dagens Telecom.

Konsolidering
Han innrømmer at regnskapsåret 1996 i stor grad har vært preget av konsolidering og opprydding, men viser til at Unisys ser ut til å nå målet om en omsetning på omlag 100 millioner kroner for 1996. Deretter forventer han en forbedring i driftsmargin som innebærer at Unisys vil gå med et driftsmessig overskudd i sin løpende forretning i løpet av 1997.

Annonse


Annonse


Annonse