Annonse


LAN-til-LAN for 20 mill.

– Vi fikk avtalen fordi vi kunne tilby en tjeneste som fungerte til en konkurransedyktig pris. I Norge er det mellom ti og tolv hoteller som skal inn i det nye nettverket, sier salgsdirektør John Kolsvik i Global One til Dagens Telecom.

Inngangsport
Avtalen mellom Global One og Scandic Hotels går over tre år og beregnes å ha en verdi på rundt 20 millioner kroner. Forut for avtalen ligger et år med tester og vurderinger av Global Ones tilbud.
– Testavtalen ble i sin tid inngått mellom hotellkjeden og France Telecom. Denne endelige avtalen kan være en inngangsport for leveranser av tilsvarende tjenester til de euopeiske hotellene som tilhører samme kjede som Scandic-hotellene, mener Kolsvik

Frame Relay
LAN-til-LAN-nettverket skal baseres på Frame Relay-teknikk og skal blant annet brukes til booking og elektronisk post.
Data-nettverket vil settes i drift i løpet av første kvartal i år.

Annonse


Annonse


Annonse