Annonse


Søker du IT-jobb?

Hos oss vil du ikke bare få lese stillingsannonser, men også nyheter og store bedriftspresentasjoner.

Dagens Telecom har innledet et samarbeid med ICES as, som står for den store stillingsdatabasen Jobshop. Her finner du hundrevis av stillinger. Jobshop har nå inngått en avtale med Scandinavian Online om å bli profilert som deres eksklusive database.

Dagens Telecom tar betalt for stillingsannonser, se markedsinformasjon – priser , på vår stillings-åpningsside. Du kjøper ikke bare innrykk i Dagens Telecom, men også Jobshop.

Dessuten samarbeider de to nettstedene med Ukeavisa Telecom Revy slik at kundene under ett kan få kjøpt tre profileringer av stillingsannonsene.

Annonse


Slik bruker du basen
Du når Dagens Telecoms stillingsdatabase ved å trykke på Stilling ledig til venstre på alle sider i Dagens Telecom. Husk å legge inn bokmerke. Ønsker du å skrive inn bokmerket er adressen: http://www.telecom.no/stilling/.

Du kan søke i annonsene via bedrifter med annonser eller stillinger i ulike kategorier. Du kan også avgrense søket geografisk. Det er kun fylker som har stillinger i basen som blir listet.

Under presentasjoner finner du firmaer som har valgt å legge inn større bedriftspresentasjoner, gjerne med logo og bilder.

Under «Siste Nytt» vil du hver uke finne nye artikler om arbeidsmarkedet.

Som det vil framgå har vi valgt et helt annet design på stillingsområdet enn i Dagens Telecom forøvrig. Stillingsdatabasen skal leve et liv både som en del av Dagens Telecom og som en selvstendig jobbdatabase.

Prosjektleder for Stilling ledig:
Hans Petter Taraldsvik
gir nærmere opplysninger på telefon: 22 54 30 00.

Annonse


Annonse


Annonse