Annonse


Kuler og krutt på nett

Magasinet, som nå er ute med sitt første nummer på nettet, vil kommer ut to ganger i måneden, opplyser Kjell Oksendal til Dagens Telecom.

Går over til industrien
I den første nettutgaven av Forsvarets Forum kan du lese at Fregatt-prosjektet i Sjøforsvarets forsyningskommando tappes for folk. Nøkkelpersoner hopper over til stillinger i industrien, som kjemper om kontrakter på over 13 milliarder kroner.

Betryggende stjerneform
Videre opplyser de militærkledte journalistene at norsk befal nå er i stjerneform. Betryggende er det å vite at norske offiserer aldri har vært i bedre form. Bare to av hundre strøk i siste års fysiske tester, skriver Forsvarets Forum.

Stille om Hammerstad
Dagens Telecom registrerer ellers at det er merkverdig stille om «Oddmund Hammerstad-skandalen» i nettutgaven av Forsvarets Forum. De miltærkledte vil vel ikke «trykke» noe før det berømmelige Karstad-utvalget velger å offentliggjøre sin foreløpig hemmeligstemplede rapport.
Adressen til Forsvarets Forum er http://www.nonet1.com/fofo/

Annonse


Annonse


Annonse