Annonse


Interaktive skatteråd

Internettjenesten er utarbeidet i samarbeid med Norsk Regnesentral og Scandinavia Online. Tjenesten skal oppdateres kontinuerlig slik at den til enhver tid gir svar på brukernes mest vanlige spørsmål og informasjon om endringer som vil ha betydning for skatteyterne.

Regn ut skatten
Et beregningsskjema gjør det mulig å regne ut skatten direkte på nettet. Det vil også bli lagt ut en utvidet veiledning til selvangivelsen, og det vil være mulig å hente ned de mest vanlige vedleggene.

Spør ekspertene
Torsdag 23., fredag 24. og mandag 27. januar vil eksperter fra skatteetaten svare på spørsmål fra skatteyterne, melder Skattedirektoratet.

Bare i startgropa
–Vi er ennå i en sped begynnelse, men vi ønsker å prøve ut hvilke muligheter dette mediet gir oss for god informasjon og kommunikasjon med publikum, sier skattedirektør Bjarne Hope.

Annonse


Annonse


Annonse