Annonse


E-post ombæring

E-post påført mottakerens vanlige postadresse skrives ut på Postens printsentral i Oslo. Her pakkes meldingene i konvolutt og sendes videre som vanlig brev til mottakeren.

Fem brev gratis
Allerede i mai i fjor kunne Telecom Revy melde at Posten planla en slik tjeneste. Nå er eBrev her, og Posten tilbyr fri forsendelse for de første fem brevene. Dette skal gi kundene en mulighet til å prøve ut ordningen. Vanlig pris for å sende et eBrev vil være 6 kroner + mva.

Som A-post
Brevet fremsendes som A-post, det vil si at det vanligvis vil være fremme hos mottakeren dagen etter at det ble sendt.
eBrev-kunde blir du ved å sende inn et skjema med personopplysninger og opprette en eBrev brukerkonto. Posten gjør oppmerksom på at innholdet ikke vil bli lagret hos dem, men at kundene må sørge for backup selv.

Annonse


Annonse


Annonse