Annonse


Cimtec tjener lite

Dette innebærer en salgsvekst på nesten 60 prosent, skriver Finansavisen tirsdag.
I fjor gjennomgikk selskapet en omstillingsprosess som ga et underskudd på 1,9 millioner kroner før skatt av en omsetning på 187 millioner kroner.

Ikke jubel-stemning
Det foreløpige overskuddet for 1996 på 2,1 millioner kroner viser pluss, men inntjeningsmarginene er såpass små at adm. direktør Haavard Lien og markedsdirektør Morten Tønseth neppe har grunn til å juble.
Omsetningsveksten fra 1987 millioner kroner i 1995 til hele 300 millioner kroner i fjor er demed mer å skryte av for herrene.

Likevel godt fornøyd
– Vi skalerte selskapet for å kunne vokse i 1996, og vi er derfor naturlig godt fornøyd med at veksten kom, sier adm. direktør Haavard Lien til Finansavisen.

Solgte 8.000 PCer
Cimtec utvidet i fjor virksomheten fra å være en tradisjonell dataforhandler til å satse mer på kompetanse og tjenester enn på salg av bokser. Selskapet inngikk et tett samarbeid med IBM, og selger nå både PCer og Unix-maskiner fra «the big blue».Cimtec solge i fjor litt over 8.000 PCer.

400 mill. i omsetning i år?
I år regner adm. direktør Haavard Lien og markedsdirektør Morten Tønseth med en omsetning på rundt 400 millioner kroner.

Annonse


Annonse


Annonse