Annonse


Bøker med sterk lyd

En av de siste bøkene som legges ut på nett er Fred Goodman’s bok: The Mansion on the Hill: Dylan, Young, Geffen, Springsteen, and the Head-On Collision of Rock and Commerce.

Goodman har skrevet om musikk i 20 og har arbeidet for magasinene Billboard og Rolling Stone. Han ser på rockemusikken fra 60-åra og til i dag, og har med en rekke intervjuer av kjente stjerner. Boken ser også på musikkfabrikkens store kommersielle vekst. På hjemmesiden er det tilgang til artistbiografier og lydklipp av både intervjuer og av artistenes musikk.

Skuespillere
Boken legges ut på Microsofts nett Music Central. Alle får se teksten, men bare kunder på Microsofts nettverk får hele pakka.

Ett annet selskap som regner med at øynene blir raskt trøtte ved lesing på skjerm, og derfor satser på multimedia er WebMovie, som har varslet at de vil lansere fire romaner, som i tillegg til teksten inneholder scenebilder, som forandres etterhvert som leseren blar seg gjennom skjermsidene. Her blandes tegneserie, film, animasjon og lyd for å lage en multimediaroman.

En smakebit som kalles Generation War er allerede tilgjengelig.

Annonse


Annonse


Annonse