Annonse


Utsetter betaling

Microsoft har utsatt planene om å ta betaling for sitt magasin Slate flere ganger. Da det ble lansert i juni var det varslet at magasinet skulle bli en betalingstjeneste. Dette ble utsatt, angivelig på grunn av tekniske problemer. Meningen var så å ta betaling fra november, dette ble utsatt til februar, og er nå utsatt på ubestemt tid.

Bygger navnet
– Vi har sett på hvordan Internett fungerer nå og på magasinets oppgave, som er å lage et profilert merkenavn for Microsoft på opinionsjournalistikkens område. Vi fant ut at det var lite å tjene på å ta betalt for tjenesten nå, sier Slates redaktør Roger Weed.

Slate har endel annonser, men Weed ønsket ikke å kommentere på hvor mye av utgiftene som blir dekket av dette. Derimot varslet han at det senere igjen vil bli diskutert å ta betaling for tjenesten.


Annonse


Annonse


Annonse