Annonse


NCR på New Yorks børs

– I løpet av ett år har vi gjennomført den raskeste snuoperasjonen noensinne i IT-industrien for et selskap på vår størrelse og kompleksitet, sier NCR-konsernets svenske leder Lars Nyberg i en pressemelding om børsnoteringen. – NCR skriver nå et nytt kapittel i sin 113-årige bedriftshistorie.

Tiltro
Administrerende direktør for NCR i Norge Steinar Høistad har stor tro på sitt selskap.
– NCR har nå en sterkere fokus på de tradisjonelle NCR-områdene: generell åpen informasjonsteknologi, spesialisering innen området bank/ finans og handel, konsulenttjenester, kundeservice og datarekvisita.
– Dette er områder vi i Norge har hatt fokus på tidligere og vi ser derfor på fremtiden med stor optimisme.

NCR blir notert på New York børsen under tickeren NCR. Selskapet har vært en del av AT&T i fem år.

Annonse