Annonse


Kraftig online-økning

Utviklingen vil føre til at innholdsleverandørene til Internett vil tjene mer en aksessleverandørene. Hittil har innholdsleverandørene vært begrenset av manglende sikkerhet for betalingssystemer, men dette vil endre seg raskt når krypteringsteknologien blir mer utbredt.

To segmenter
Tjenesteleverandørene vil dele seg i to grupper tror Datamonitor. Den ene gruppen vil satse på brede tilbud med pakkeløsninger for både aksess og innhold til kundene. Den andre gruppen vil bli mer nisjepreget og spesialisere seg på innhold som de tar betalt for.

Slå seg sammen
For å overleve den økende konkurransen, bør mindre tjenesteleverandører slå seg sammen med lokale tjenesteleverandører for å levere nisjeprodukter mener Datamonitor.

Kun for medlemmer
Når aksess- og innholdsleverandørene utvikler seg i hver sin retning vil det skapes en ny forretningsmodell for Internett mener Datamonitor. Større deler av Internett vil bare være tilgjengelig for medlemmer eller abonnenter, et mindre utvalg med redigert innhold vil tilbys gratis og i tillegg vil man få tilgang til sider via hyperlinker.

Annonse


Annonse


Annonse