Annonse


Digital kutter prisene

– Vi ønsker å hevde oss i konkurransen mot produsenter som IBM, Hewlett-Packard, Silicon Graphics og Sun Mcrosystems, sier konsulent Ulf Didriksen i norske Digital Equipment til Dagens Telecom.

Raske maskiner
– Priskutten gjelder for arbeidsstasjoner og servere som kjøres på våre raske Alpha mikroprosessorer, og det er snakk om maskiner som tidligere kostet fra 50.000 og oppover. Alpha kjører alle typer operativsystemer, men fungerer spesielt godt mot Windows NT som nå flere bedrifter tar i bruk, opplyser Didriksen.

Billigere produksjon
– Hovedårsaken til at vi kan redusere prisene er at vi nå produsere minnebrikken for våre maskiner både billigere og mer effektivt. Samtidig leverer vi større antall maskiner, noe som også gjør produksjonen rimeligere, sier Didriksen.

Annonse


Annonse


Annonse