Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Chaplin på Internett

Det amerikanske filminstituttet (AFI) starter visning av filmer på sin Web-site fra 22. januar. Første film ut er en av Carlie Chaplins klassiske kortfilmer fra 1916.

– Dette er et veiskille for underholdning på Internett. Alle folk uansett hvor de er på nettet vil kunne logge seg på og se klassiske Hollywood-filmer når de vil, sier direktør Dan Harries i AFI Online Media.

Sanntidsvisning
Filmene blir å finne på filminstituttets Web site under AFI OnLine Cinema. Ny teknologi gjør automatiske tilpasninger for tilgjengelig båndbredde, slik at du kan se filmen i sann tid uten å måtte bruke lang tid på nedlasting.

Keaton i februar
I februar viser filminstituttet en av Buster Keatons filmer fra 1921, Båten. I følge Reuters blir filmene å finne på www.afionline.org-ciema.