Annonse


Nera 50 år

Det er en på alle måter en høyst oppegående og tilpasningsdyktig teleleverandør som skal feire 50-årsjubilèum hele 1997 til ende.
Nera har i dag kontorer på 21 ulike steder i 17 land. 30. mai vil kunder og eksterne forbindelser bli invitert til festforestilling i Grieghallen.

Gnistradio
Det startet med gnistsendere og skipsradio. Forløperen til den bergenske teleleverandøren, AS National Indsutri, startet med produksjon av skipsradio allerede i 1917. Likevel var det først da lokale næringslivsinteressenter kjøpte det tyskkontrollerte Norsk Telefunken Radio AS fra Direktoratet for fiendtlig eiendom i 1947, at det for alvor ble fart i sakene.

Jubileumsbok
50-årsjubilanten har en fargerik historie med røtter som strekker seg tilbake til lenge før det formelle stiftelsesåret. Historien vil bli detaljert beskrevet av Johannes Rippmann, tidligere direktør i selskapet, i jubilèumsboken som blir utgitt til våren.

Annonse


Annonse


Annonse