Annonse


Penger i nett

Salg av Internett- og online aksess utgjør det viktigste inntjeningsområdet og er i dag verdt omkring 510 millioner. Bare i 1997 er inntektene ventet øke med 2-12 prosent i måneden, avhengig av område. I følge en fersk undersøkelse fra Datamonitor vil tallet være 58,6 milliarder i år 2001.

Fremtid i spill og handel
Mammondyrkeren har også en lysende fremtid på spill- og handelsfronten, skal vi tro denne undersøkelsen. Beregningene viser at inntekter på netthandel vil øke fra 0,5 til 21,3 milliarder, mens det vil være 8,4 milliarder å tjene på spill i år 2001, mot 0,9 milliarder i dag.

Ikke postordrekunder
Undersøkelsen viser også at de som handler på Internett ikke er de samme som dagens postordreentusiaster. Den nye distribusjonskanalen vil i første rekke appellere til velstående databrukere, spår Datamonitor.

Annonse


Annonse


Annonse