Annonse


Internett-salg i vekst

I første rekke vil selskapet gjøre fremstøt mot Sverige og Danmark. Internet Consult, som ble etablert for et drøyt år siden, er foreløpig et svært beskjedent selskap med kun fem ansatte. Men bedriften har stor tro på massiv vekst fremover.

Rivende utvikling
– Handel på nettet er lenge blitt spådd en rivende utvikling, og nå ser det ut til å ta av skikkelig, sier daglig leder i selskapet, Jon Anders Aas-Haug til Dagens Telecom.

Matnett
Internet Consult sin mest kjente referanse, Matnett, som er basert på selskapets egenutviklede standardapplikasjon WebOn, ble nylig kåret til «Årets Dataprodukt» av PC World Norge.
WebOn er en modulbasert handelsløsning som gir konfigurerbar funksjonalitet som gjør nettbutikken enkel og intuitiv å bruke.

15 % av handelen
– Business-to-business løsninger på Internett kan håndtere bestillinger fra for eksempel forhandler til importør direkte over nettet, sier Aas-Haug, som antar at 15 prosent av detaljhandelen vil foregå over Internett innen år 2000.

Ferdig innredet butikk
WebOn-produktene er i prinsippet en ferdig innredet Internett-butikk med tomme hyller.
Systemet leveres med standard rutiner for vedlikehold av produkter og priser, samt oppfølging av ordre, men kan samtidig integreres med eksisterende ADB-systemer.

Annonse


Annonse


Annonse