Annonse


Wired får 140 millioner

Wired Ventures som driver Internettavisen Hot Wired Network og datamagasinet Wired, droppet i oktober sine planer om å gå på børsen på grunn av lav interesse fra Wall Street. Wired ønsker ikke å navngi de nye investorene eller de finansielle vilkårene som ligger til grunn for kapitalinnsprøytningen.
– Vi har nå et mer solid økonomisk fundament enn noensinne, sier finansdirektør Jeff Simon i Wired Ventures i en kunngjøring.
Administrerende direktør Louis Rosetto i Wired kunngjorde at pengene vil bli brukt til å gjennomføre neste steg av selskapets strategi, melder News.Com. Det nevnes ikke hva strategien går ut på.

Wired regnskapsførte et tap på over 278 millioner kroner i løpet av de første ni månedene i fjor mot et tap på 21,5 millioner i 1995. Opprinnelig hadde Wired håpet å selge 20,9 millioner aksjer for å verdsette selskapet til 1,9 milliarder kroner.
Fjorårets tap tatt i betraktning, er det kanskje ikke så rart at interessen fra Wall Street var laber?

Annonse


Annonse


Annonse