Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nytt norsk reisemagasin

OSLO: Torsdag lanseres Reiser & ferie, det første store reisemagasinet på norsk i Norge. Redaktøren har planer om Internettlansering i løpet av 1997.

Scan -
– Vi skal etablere egne sider på Internett, men vi må lære å krype før vi begynner å gå. En grundig etablering av magasinets papirutgave er en forutsetning før vi kan lykkes med en lansering på Internett, sier redaktør Tor Erik Solberg i Reiser & ferie til Dagens Telecom.

Reisenytt i Cyberspace
– Både Norge, europeiske storbyer og fjernere reisemål presenteres i det nye reisemagasinet, etterhvert vil reiseklubben vår og nye reisemål legges ut på Internett, sier Solberg. Foreløpig gir det nye reisemagasinet deg en grei oversikt og beskrivelser av de beste sidene på Internett som tar for seg reiser og reisemål.

Reisetips
Magasinet gir praktiske tips om hvert sted de presenterer, fra reise til mat og severdigheter. Egne sider med praktiske produkter for reisen kan også være nyttig for de av våre lesere som er mye ute å reiser i jobben.

Første nummer av Reiser & Ferie blir lansert på Reiselivsmessen på Sjølyst i Oslo, og vil deretter komme annenhver måned.

Det er Nordisk Fagpresse AS som står bak utgivelsen av det nye bladet. Forlaget står også bak Internett-avisen Dagens Telecom.