åå Gisle Hannemyr

Annonse


Hannemyr slutter

åå Gisle HannemyrGisle Hannemyr forlater altså Oslonett/Schibstednett han var med å starte for fem år siden. Hannemyr begrunner sin fratreden fra Scandinavia Online med at han «ønsker å gjøre noe annet, fortrinnsvis noe som er mer faglig vinklet».- Jeg har tenkt på dette en god stund, og det føles godt å ha tatt beslutningen, sier Hannemyr til Dagens Telecom.

En av 16 gründere
Gisle Hannemyr var en av 16 gründere med utspring i miljøet ved Universitetet i Oslo som dro i gang Oslonett i 1991. Selskapet ble for to år siden solgt til Schibsted og fikk navnet SchibstedNett, før dét igjen ble fusjonert med Telenor Online til selskapet Scandinavia Online 1. januar i år.

Ikke dramatisk
I følge Hannemyr ligger det ikke noe dramatisk i beslutningen om å slutte i Scandinavia Online, selv om det er en kjent sak at Hannemyr helst hadde ønsket en fusjon med EUnet fremfor Schibsted.
Til SN Direkte sier han tvert i mot at “om jeg var på vei inn i bransjen nå, ville jeg se på SOL som et av de absolutt mest spennende stedene å jobbe”. Manglende overskudd til å fylle en sjefsrolle i et så stort selskap som SOL er en av grunnene Hannemyr oppgir for at han nå gir seg som utviklingsdirektør.

Ledig på markedet
Hannemyr sier han ennå ikke vet hva han skal gjøre når han forlater Scandinavia Online etter en overgangsperiode. For å unngå turbulens og spekulasjoner har han unnlatt å søke jobber andre steder, sier han, og avviser samtidig at han er en aktuell kandidat til å begynne i en tilsvarende stilling hos noen av SOLs konkurrenter.

Annonse


Annonse


Annonse