Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gratis radiotelefoni

I januar har Telenor bestemt seg for å satse på sitt radionett – Flexinett – i Oslo-området. Dette betyr at nye brukere får gratis påmelding og bruk denne måneden.

FlexiNett er navnet Telenor har gitt til sitt radionett. Tilbudet er for brukere som har behov for lukket radiosamband. Nettet er utbygget med flere basestasjoner i Oslo og omegn. Målgruppen er vare- og persontransport, vaktselskaper, kommunale etater, håndverkere og servicebedrifte, større arrangementer, etc.

Vil øke bruken
Nå ønsker Telenor å øke bruken av dette nettet, som for mange bedrifter kan være en bedre og rimeligere løsning enn mobiltelefoni. Dette gjøres med en kampanje hvor brukere ikke betaler innmeldings- eller abonnementsavgift i januar, samtidig som tjenestens forhandlere gir spesialtilbud på terminalene. Brukerne betaler ikke samtaleafgift for intern bruk i nettet.

Konkurranseforberedende?
Med kampanjen håper Telenor antakelig å få nye kunder på plass før man neste år får full liberalisering av telemarkedet og nye aktører, som Oslo Energi Tele, som vil være klar til å etablere radionett-tjenester basert på den nye digitale Tetra-standarden.
Stikkord: Mobil