Annonse


Full service for Møller

Avtalen berører både konsernet og tilknyttede bilforhandlere og omfatter innkjøp og implementering av maskin- og programvare, lokale nettverk og kommunikasjonsutstyr samt drift og brukerstøtte. Løsningen skal fungere sammen med Møller-gruppens IBM stormaskinsystemer.
– Denne avtalen vil være et viktig fundament i Møller-gruppens videre satsing på å utnytte IT som et aktivt konkurransemiddel. Løsningen vil bidra til at konsernet også i fremtiden vil være ledende innen bilbransjen når det gjelder utnyttelse av IT, sier konsernets IT-ansvarlige, direktør Runar Nilsen, i Møller Logistikk i en pressemelding.

Rammeavtalen vil i løpet av en to års periode omfatte omlag 1000 arbeidsstasjoner og mer enn hundre servere. Totalt potensiale på sikt er mer enn 2000 arbeidsstasjoner.

Annonse


Annonse


Annonse