Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Full service for Møller

Møller-gruppen har inngått avtale med Merkantildata om innkjøp og innføring av ny teknologisk infrastruktur. Første del av avtalen skal ha en verdi på ca. 70 millioner kroner.

Avtalen berører både konsernet og tilknyttede bilforhandlere og omfatter innkjøp og implementering av maskin- og programvare, lokale nettverk og kommunikasjonsutstyr samt drift og brukerstøtte. Løsningen skal fungere sammen med Møller-gruppens IBM stormaskinsystemer.
– Denne avtalen vil være et viktig fundament i Møller-gruppens videre satsing på å utnytte IT som et aktivt konkurransemiddel. Løsningen vil bidra til at konsernet også i fremtiden vil være ledende innen bilbransjen når det gjelder utnyttelse av IT, sier konsernets IT-ansvarlige, direktør Runar Nilsen, i Møller Logistikk i en pressemelding.

Rammeavtalen vil i løpet av en to års periode omfatte omlag 1000 arbeidsstasjoner og mer enn hundre servere. Totalt potensiale på sikt er mer enn 2000 arbeidsstasjoner.