Annonse


Datastøttet telefoni

Som kjent har Alcatel og IBM i fellesskap utviklet en løsning for datastøttet telefoni som også markedsføres i Norge. Konferansen i Los Angeles er den største i sitt slag i verden i år og det kan nok være fornuftig for større bedrifter som planlegger et høyt integrasjonsnivå å ta denne ukesturen til Los Angeles.

Spennende temaer
Det blir både utstilling og seminar. Konferansen dekker temaer som Computer Telphony Integration (CTI), produktivitetsforbedringer, CallCenter, Intranett og Internett-integrasjon og inntektsmuligheter ved CTI.

Kontaktpersoner
De som er interessert i å delta på arrangementet kan ta kontakt med Ole Jacob Moldestad i IBM telefon 66 99 91 67 eller Tom Solberg i Alcatel telefon 22 76 26 74.

Mer informasjon om seminaret finner du på nettadressen:
http://www.computertelephony.com/

Annonse


Annonse


Annonse