Arkiv

Annonse


Broberg går av

ArkivDet ble fredag spekulert blant de ansatte om at Broberg går av på grunn av hun ikke ble tilbudt stillingen som adm. direktør etter Nils Erik Skarsgård som har begynt i Raufoss ASA.

Klar lederkandidat
Myhre og Broberg er Alcatels eneste kvinnelige direktører i konsernet. Kari Broberg var av mange, ikke bare i Alcatel – men også i den norske telekombransjen, ansett til å være den mest naturlige lederkandidaten etter Skarsgård.

Vil ikke kommentere
– Jeg vil ikke kommentere dette, sier Broberg til Dagens Telecom.
Broberg opplyser at hun 1. april skal begynne i en nyopprettet direktørstilling i Jordan-konsernet. Hun vil der arbeide med logistikk og produksjon, som etter eget utsagn «står hennes hjerte nærmest».

«Udramatisk»
Etter det Dagens Telecom erfarer fikk Broberg tilbud om jobb i Jordan like etter at det ble kjent at Ingvild Myhre fikk jobben som adm. direktør.
Flere sentrale ledere i Alcatel STK-konsernet, som eier Alcatel Telecom Norway, betegner Brobergs oppsigelse som udramatisk.

Annonse


16 år Alcatel-erfaring
Økonomen Kari Broberg har arbeidet i Alcatel i hele 16 år. Siden 1991 har hun vært direktør i telenettdivisjonen til Alcatel Telecom Norway. Broberg ble kastet inn i en svær omstillingsprosess som resulterte i oppsigelser av ansatte.

Slitt med kontrakter?
Flere kilder i Alcatel hevder at Broberg i det siste året har slitt med å få inn kontrakter til Alcatels telenettdivisjon.
Hennes siste store kontrakt hadde en startsum på 275 millioner kroner og ble i oktober inngått med Telenor som skal oppgradere det norske telenettet. Til sammen skal rundt 200 Alcatel-ansatte arbeide med leveransene til Telenor Nett.

Annonse


Annonse


Annonse