Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mangler summetonen

Tilbudet om ubegrenset Internett-adgang til lav pris gir amerikanerne teleproblemer, hvis utviklingen fortsetter kan summetone bli en mangelvare.

Antall oppkoblinger til Internett økte med tre millioner hver dag etter at America On Line første desember innførte ubegrenset bruk av Internett. Samtidig varer oppkoblingene 20 prosent lenger når kundene ikke trenger å bekymre seg for kostnadene.
I forrige uke var det vanskelig å komme frem både på lokal- og rikstelefon i New York, melder Dagens Næringsliv.

Tar timetakst
En av de største Internettleverandørene har tatt konsekvensene av trafikkproblemene og gjeninnført timetakst for sine kunder. I USA har antall Internettleverandører økt fra 1.500 til omtrent 3.100 i løpet av 1996, og de fleste av dem tilbyr ubegrenset adgang til Internett for rundt 100 kroner i måneden.