Annonse


Bestill reisen på nettet

Han har ledet prosjektgruppen som har utarbeidet selskapets sider på nettet. Plusreiser har vært på Internett med egne sider vel ett års tid og har nå tatt et stort skritt videre.
– Internasjonalt sett, har vi i Norge ikke kommet særlig langt i bruken av Internett til bestilling og betaling av reiser. Det første amerikanske reisebyrå/turoperatør oppnådde nylig en omsetning på 1 million dollar hver uke i omsetning over Internett, opplyser Pedersen.

Populære reisemål
På Internett-sidene til Plusreiser (http://www.plus.no) er de mest populære reisemålene fra selskapets produktspekter valgt ut og presentert med informasjon om reisemål, hoteller og priser. Etter valg av reisemål og hotell kan bestillingen foretas.

Katalogbestilling
Det er også mulig å få mer informasjon samt bestille kataloger. Eksempler på reisemål er London, Paris, Roma, New York og Bangkok. Plusreiser har også lagt ut en rekke tilbud av kombinasjoner fly/hurtigrute ut på nettet.

Ny tjeneste i januar
– Fra januar/februar neste år tar vi neste skritt. Da skal alle våre bookingkonsulenter være tilgjengelig på elektronisk post. Vi vil også fortsette utviklingen av sidene og øke omfanget av antall reisemål, sier Pedersen.

Lang erfaring
Plusreiser er en av Norges største turoperatører og produserer og selger uke- og weekendturer med rutefly til storbyer i Europa og verden forøvrig. I løpet av de 22 årene Plusreiser har eksistert, har mer enn halv million deltakere benyttet seg av selskapets tjenester.

Annonse


Annonse


Annonse