Annonse


Strålende mobil-julesalg

Markedsdirektør Per Jahren i Telenor Mobil ønsker ikke å oppgi tallene for desembersalget på mobilabonnement, men sier til Dagens Telecom at julesalget har gått over all forventning.

– Til tross for at vi ventet i det lengste med å følge NetCom i økte provisjonssatser, har salget vært all-time high. Vi er meget godt fornøyd. Fra årsskiftet senker vi provisjonene fra 1800 kroner til 1200 kroner. Vi håper NetCom tar fornuften fangen og følger oss. Hvis ikke må vi revurdere satsene igjen.
Jeg blir skremt når Nokia blir spurt om hva deres mobiltelefoner vil koste og de svarer at det helt og fullt avhenger av oss. Provisjoner vil det alltid være, men ikke på et nivå som gjør provisjonene til det avgjørende element for prisnivået på telefoner, sier Per Jahren.

– Vi hadde et meget bra julesalg, men kan ikke offentliggjøre konkrete tall av hensyn til børsen. Også vi senker provisjonene fra årsskiftet sannsynligvis til rundt 1200 kroner, sier informasjonsdirektør Per Bjørkum i NetCom.