Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fortsatt fem mobilkjeder

Telenor Mobil har kjøpt seg inn i fem mobilkjeder. Markedsdirektør Per Jahren benekter at Telenor Mobil har konkrete planer om en reduksjon i antallet kjeder slik det lenge har gått rykter om.

– Vi har ingen konkrete planer om å slå sammen noen av de fem kjedene vi eier helt eller delvis. Det vi har sagt er at det på sikt kanskje vil være fornuftig med en annen struktur. Det er imidlertid noe vi tror utviklingen selv vil frambringe og som ikke vi behøver å vise noen stor aktivitet for å skape, sier markedsdirektør Per Jahren i Telenor Mobil.Telenor Mobil eier eller har betydelige aksjeposter i følgende kjeder:

  • Mobildata 60 forhandlere
  • Telehusene 51 forhandlere
  • NorDialog 30 forhandlere
  • TeleRing 25 forhandlere
  • Stikkord: Mobil