Annonse


Last ned Netscape 4.0

Dermed har Netscape – igjen – tatt en aldri så liten tjuvstart i browser-kappløpet mot erkerivalen Microsoft – og det på Microsofts hjemmebane: Windows-PCen.

Ikke bare nettlos
Enn så lenge er det bare Windows 95- og NT-brukere som kan laste ned betaversjonen av Communicator (men det har tidligere eksistert en betaversjon som kun har vært tilgjengelig for medlemmene i Netscape Devedge Developer Program), som altså er et integrert program som foruten Navigator 4.0 inneholder elektronisk post, et web-redigeringsverktøy, Netscapes news-leser Collabra og programvare for talekonferanse.

Microsoft følger etter
Det siste Netscape-utspillet kom nok som julekevelden på kjerringa for Microsoft, men Bill Gates har tidligere vist at programvaremastodonten i Redmond kan snu seg raskt dersom den må. Og slik blir det. Bare noen få timer etter at de første meldingene gikk ut på nettet om at Communicator og Navigator 4.0 kan lastes ned fra Netscapes hjemmesider, kom beskjeden om at Microsofts browser Internet Explorer 4.0 vil bli lagt ut på nettet – enten som beta eller såkalt “preview-versjon” – i løpet av første kvartal 1997. Den ferdige versjonen skal kunne lastes ned fra Internett innen utgangen av andre kvartal 1997.

Noen adresser
Du kan laste ned Netscape Communicator fra bl.a. disse ftp-stedene:ftp://ftp.netscape.com/pub/communicator/4.0/4.0b1/windows/n32e40b1.exeftp://ftp2.netscape.com/pub/communicator/4.0/4.0b1/windows/n32e40b1.exeftp://ftp3.netscape.com/pub/communicator/4.0/4.0b1/windows/n32e40b1.exeftp://ftp4.netscape.com/pub/communicator/4.0/4.0b1/windows/n32e40b1.exe

Annonse