Annonse


God julesurf!

Dagens Telecom åpnet 21. oktober og sliter ennå med en del pubertetsbesvær, men vi er rimelig fornøyd med 229.924 hits i november måned korrigert for framebruk. Vi har ved årsskiftet publisert nesten 1000 nyhetsmeldinger om IT i løpet av 2,5 månder. Vi kan trygt si at ingen norsk IT-avis har publisert flere.
På nyåret styrker vi staben ytterligere. Vi investerer sju årsverk eksplisitt for Dagens Telecom for å gi deg IT-nyhetene kontinuerlig. Hovedtyngden vil som nå ligge på tele- og datakommunikasjon. Redaksjonen i Dagens Telecom er integrert med redaksjonen i Ukeavisa Telecom Revy. Tilsammen er vi 14 medarbeidere som overvåker IT-bransjen. i disse to publikasjonene

Nyheter per e-post
Vi vil bygge ut en betydelig bakgrunnsdatabase, bedre linkoppbygging, en helt ny stillingsdatabase m.m. Gledelig er det nå at vår abonnementsordning fungerer slik at du etter din personlige spesifikasjon kan få e-mail med kortversjon av nyhetene. Vi vil også komme med en mye sterkere linkoppbygging mellom ulike artikler i Dagens Telecom. Det meste av dette vil skje i løpet av januar måned. Da kommer også under Abonnement en markedsovervåkningsmodul der du kan få som e-mail alle meldinger om spesifiserte bedrifter eller kombinasjoner av bedrifter.
Med det ønsker vi våre lesere en riktig fredfylt jul. Lad batteriene! Surf med måte! Det kan i allfall du som akter å posisjonere deg på de elektroniske motorveiene trenge. For der blir trafikken stor i 1997.
Med hilsenRedaksjonen i Dagens Telecom