Arkiv

Annonse


Rugaas får IT-ansvaret

ArkivI pressemeldingen som regjeringen sendte ut etter statsråd fredag går det frem at Statens Teleforvaltning (STF) ikke kommer til å bli lagt inn under det nye departementet. Dermed vil fortsatt bukken passe den berømmelige havresekken, i og med at Samferdselsdepartementet både styrer STF og Telenor.

Får IT-ansvaret
Derimot vil det nye departementet får ansvaret for regjeringens politikk på informasjonsteknologifeltet – altså de mer langsiktige strategiene. Konkurransetilsynet og statlig informasjonspolitikk hører også med blant de nye ansvarsområdene til Bendik Rugaas.

Bakke ble statssekretær
Statssekretær Arve Bakke er utnevnt til statssekretær i Planleggings- og samordningsdepartementet, Heidi Merete Rudi blir politisk rådgiver, og Brit Denstad er utnevnt til departementsråd.

Annonse