Annonse


Ny First Class-versjon

– For å gjøre det enkelt for dagens kunnskapsorganisasjoner å dele og fordele informasjon internt og samtidig kunne dra nytte av Internett-standarder har SoftArc integrert elektronisk post, nyhetsgrupper, web og katalogtjenester i en og samme First Class-server, opplyser daglig leder Jan Ole Hansen hos FC Norway AS.

Nødvendig sikkerhet
Hansen mener dermed det ikke lengre skal være nødvendig med egen programvare for intern og ekstern kommunikasjon.
Han påpeker at First Class er en nøkkelferdig Intranett-løsning som tilbyr helt transparent Internett-service og samtidig besørger den nødvendige sikkerhet som trengs.

Fem millioner brukere
First Class 4.0 kommer med ventelige forbedringer til sin allerede kraftige post- og gruppekommunikasjonsløsning som allerede finnes i tidligere versjoner av programmet. Produktet har i følge Hansen fem millioner brukere over hele verden.

«Brukeren i fokus»
– Det nye produktet kommer til å sette brukeren i fokus, noe som andre Internett-leverandører ikke gjør når det gjelder kravet til enkelhet, hastighet, administrering og lave kostnader, sier SoftArc-sjefen Steven Asbury.

Annonse