Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mobil papirmølle

Med Possio Messenger PM 80, kan det papirløse kontor ta helt kvelden. Nå kan nemlig til og med den mobile bruker ta med seg papirmølla ut på tur!

Vi snakker om en bærbar sender og mottaker av utskriftskopier for Internett, e-post og telefaks. Maskinen veier 1700 g., inklusive en 15 m. lang papirrull. Enheten har en standby-tid på flere uker, er 289*149*49 mm stor og grei å ta med seg. Den skal i følge en pressemelding fra INS være den første i sitt slag.
PM 80 er kompatibel med større GSM-, DCS-, PCS-celletelefoner via et PC-kort. Det finnes også en innebygd IR-føler som muliggjør ledningsløs kommunikasjon med mobiltelefoner og kommunikatorer. Det er det svenskbaserte selskapet System Innovation som utvikler, produserer og markedsfører utskriftsterminalen.

Stikkord: Mobil