Annonse


IT-politikk i fokus

Næringsutvikling, IT-revolusjonen og nasjonal verdiskapning er de tre hovedtemaene som tas opp på Studiemøtet, som er en selvstendig stiftelse grunnlagt i 1947. Studiemøtet legger stor vekt på at seminaret skal være en møteplass mellom industriledere og unge skarpe hjerner i hele elektronikkindustrien. I de siste årene har IT og telekommunikasjon blitt stadig mer sentrale temaer.

Beste møte i historien
– Programmet er ikke helt ferdig ennå, men vi mener alt nå å ha belegg for å si at neste års Studiemøte blir det beste i historien. Selv om vi jubilerer skal vi ikke mimre, men se framover, sier generalsekretær Knut Endresen.
Foreløpig er ikke foredragsholderne i enkeltseksjonene på plass, men her har Studiemøtet et luksusproblem. Det er flere som vil holde foredrag enn det er plass til.

Tungvektere på lista
Plenumssamlingene er imidlertid klare. Her finner vi en rekke teletungvektere som konsernsjef Tormod Hermansen, Telenor, konsernsjef Bjarne Aamodt, Alcatel, adm. dir. Hans Lødrup, Siemens, adm. dir, Steinar Tveit, Ericsson, direktør Erik Solhjell, Tandberg Data, direktør Øyvind Andreassen, AME Space, rektor Emil Spjøtvoll, NTNU, direktør Erik Skaug, Norges Forskningsråd, adm.dir.Nils Holme, FFI, direktør J. Cato Halsaa, NERA, visekonsernsjef Ole Petter Håkonsen, Telenor og sist, men ikke minst direktør Per Bjørge, FlexIM.
Som mange kjenner til er Per Bjørge tilbake i Norge. Han var en av de tre som grunnla Norsk Data og han drev i sin tid SimeX før han flyttet til Boston-området der han fortsatte med utvikling av grafiske produksjonssystemer.
Vi har deltatt på en rekke Studiemøter med stort utbytte. Alle profesjonelle telemennesker vil så definitivt ha utbytte av det programmet de presenterer nå. Du finner mer om møtet på http://www.ffi.no/studiemotet.

Annonse


Annonse


Annonse