Annonse


Ny bærbar

Aquanta EN Pentium Notebook leveres med 133 eller 150 Mhz Pentium prosessor og et Lithium-Ion batteri som standard. Harddisk-valgene spenner fra 800 MB til 2 GB. Skjermen til Aquanta EN er tilgjengelig enten som aktiv matrise (12,1’’) eller som passiv matrise (11,3’’). Det er mulig å bruke diskett og CD-ROM samtidig.

Aquanta LN
Lettvekteren Aquanta LN er Unisys siste bidrag på subnotebook-området. Maskinen inneholder 133 Mhz Pentium prosessor med 256 KB pipeline burst cache, PCI-arkitektur, EDO-minne og valget mellom 1.08 GB og 1,44 GB utskiftbar harddisk. Den inkluderer også to Type II PCMCIA kortplasser og en 11,3’’ SVGA (TFT) aktiv matrise skjerm.

Lett multimedia
Sammen med LNs portable dockingstasjon veier den totale pakken 3,4 kg. Den inneholder da 6x CD-ROM, diskettstasjon, multiretning stereo-høytalere, portreplikering og et 10BaseT LAN nettverkskort. Dette gjør den egnet til presentasjoner som krever en forholdsvis hurtig maskin og stiller krav til lydkvaliteten.

Annonse


Annonse


Annonse