Annonse


Strømfeil på Compaq

I Norge vil alle adaptere med delenummer 217984-001 bli tilbakekalt.

Compaq identifiserte gjennom sin egen interne testprosess i produksjonen at disse strømadapterene kan ha defekte tilkoblingspinner, som potensielt kan gi fare for elektrisk støt. Selv om sannsynligheten er liten, vil slik berøring kunne medfører alvorlig risiko for liv og helse, heter det i en pressemelding fra selskapet.
Compaq har ikke mottatt noen rapporter fra kunder om skader forårsaket av strømadapteret, men for å sikre seg full oversikt over situasjonen vil selskapet kontakte alle berørte kunder.

Gratis adapter
De tilbakekalte adapterene som er levert over hele verden sammen med Compaq Armada 4100-familien, ble produsert og solgt i perioden 23. september – 20. november i år. Feilen er oppdaget på strømadaptere som har delenummer 217984-001 på strekkodeetiketten og som har tre “hule” pinner i den innebygde kontakten på strømadapteret.
I Norge vil imidlertid alle adaptere med delenummer 217984-001 bli tilbakekalt for å unngå forvirring blant kunder, opplyser Compaq, som anbefaler alle som har et slikt adapter om straks å slutte å bruke det.

Servicenummer
Compaq har opprettet et 800-nummer som du kan ringe for å å få tilsendt et nytt adapter, eller du kan ringe CompaqCare Center på tlf. 22 07 20 20.

Annonse


Annonse


Annonse