Annonse


Bedre mobildekning

Dagens Telecom har fått tak i listen over de nye GSM- og NMT-basestasjonene fra dekningssjef Bjørn Amundsen i Telenor Mobil.
Selskapet har lagt seg i selene og har nå fått forbedret dekningskvaliteten langs de viktige veiene i hele Norge.

Oslo
Det har blitt bedre GSM-dekning inne på Bryn-senteret. Likeså er det blitt bedre forhold fra Sørkedalsveien ved Volvat til Smestad. Telenor Mobil rapporterer også om kvalitetsforbedring i Vaterlandstunnelene, Ring 1, Ibsen-ringen.
Det er dessuten blitt bedre lokal dekning ved Trosterud og Lutvann.

Oppland
Det rapporteres om bedre GSM-forhold i Rendalen ved Gjøvik. Likeså på E6 forbi Otta og RV 15. Strekningen RV 15 Bismo – Billingsdalen og Dønfoss er også utbedret.
I Vestre slide er både GSM og NMT 900 utbedret på Skrautval RV 51 – Heggenes.
I Vågå kan de også glede seg ettersom GSM-forholdene er blitt bedre ved Lalm, RV 15 Otta – Vågå.

Telemark
I Vinje kommune har Telenor Mobil ordnet opp i forholdene på RV 11 fra fylkesgrensen Hordaland/Telemark til Vågslitunnelens venstre side.

Annonse


Rogaland
De som har hytte på Tjørn i Netland kommune har nå fått bedre GSM-forhold. Dagens Telecom registrerer også at folk i Stavanger, nærmere bestemt ved Brygga, Torget og omheng, nå har fått bedre dekning for GSM- og NMT 900.
I Suldal er RV 13, Nesflaten, utbedret. I samme område er det blitt bedre GSM-dekning på RV 13 mellom Foss og Gjuve.I Vindafjord er det blitt bedre dekning i Vikedal sentrum, RV 46.
I Gjesdal kommune er det blitt bedre GSM-forhold på strekningen RV 45 i Byrkjedal og RV 503 fra Byrkjedal til Vinjavannet.

Sogn og Fjordane
I Lærdal kommune er det nå bedre GSM-forhold på E16 mellom Hegg, Eden og krysset E16/RV 52 mot Hemsedalsfjellet.I samme kommune er det blitt utbedringer på strekningen e16 mellom Borlaug og fylkesgrense mot Oppland, Skisentret.

Vest-Agder
I Holum kommune er det blitt bedre GSM-forhold på E16 fra Holum til E18, samt RV 455 fra Lindeland til Holmeland.
I Åsral kommune har de også fått utbedret mobiltelefondekningen på RV 455 fra Lognabygd til Bortelid.

Aust-Agder
I Birkenes kommune er det blitt bedre forhold for GSM, NMT 450 og NMT 900. Dekningsområdet som er blitt utbedret er på RV 24, Mykland – Evje.

Hordaland
I Bergen kan de når ringe bedre på GSM og NMT 900-systemet. Bergenserne vil nå få klarere forhold på sektorinndelingen Nordnes Klosteret, Laksevåg, Damsgård og Melkeplassen.
I Tysnes kommune er det blitt bedre GSM-forhold på strekningen RV 7 fra Fylkesund – Ålvik- Kvantdal, samt RV 550 fra Utne til Samlen.

Møre og Romsdal
I Aure kommune er det blitt bedre forhold for NMT 450 og NMT 900. Området dette gjelder er Aure, deler av Smøla og Tusna nord.

Troms
I Storfjord kommune er det blitt bedre GSM-forhold på E8 i Skibotndalen, Perskogen og Helligskogen. Dette er spesielt kjekt for folk i området som skal over grensa til Finland for å kjøpe billig kjøtt hos «han Juntila».

Finmark
I Loppa kommune er det blitt bedre GSM-forhold i Øksfjord og deler av Stjernsund, melder Telenor Mobil.

Annonse