Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bedre mobildekning

Telenor Mobil har den siste måneden satt opp mange nye basestasjoner for GSM, NMT 450 og NMT 900. Sjekk ut hvordan dekningsforholdene er blitt bedret i ditt fylke.

Dagens Telecom har fått tak i listen over de nye GSM- og NMT-basestasjonene fra dekningssjef Bjørn Amundsen i Telenor Mobil.
Selskapet har lagt seg i selene og har nå fått forbedret dekningskvaliteten langs de viktige veiene i hele Norge.

Oslo
Det har blitt bedre GSM-dekning inne på Bryn-senteret. Likeså er det blitt bedre forhold fra Sørkedalsveien ved Volvat til Smestad. Telenor Mobil rapporterer også om kvalitetsforbedring i Vaterlandstunnelene, Ring 1, Ibsen-ringen.
Det er dessuten blitt bedre lokal dekning ved Trosterud og Lutvann.

Oppland
Det rapporteres om bedre GSM-forhold i Rendalen ved Gjøvik. Likeså på E6 forbi Otta og RV 15. Strekningen RV 15 Bismo – Billingsdalen og Dønfoss er også utbedret.
I Vestre slide er både GSM og NMT 900 utbedret på Skrautval RV 51 – Heggenes.
I Vågå kan de også glede seg ettersom GSM-forholdene er blitt bedre ved Lalm, RV 15 Otta – Vågå.

Telemark
I Vinje kommune har Telenor Mobil ordnet opp i forholdene på RV 11 fra fylkesgrensen Hordaland/Telemark til Vågslitunnelens venstre side.

Rogaland
De som har hytte på Tjørn i Netland kommune har nå fått bedre GSM-forhold. Dagens Telecom registrerer også at folk i Stavanger, nærmere bestemt ved Brygga, Torget og omheng, nå har fått bedre dekning for GSM- og NMT 900.
I Suldal er RV 13, Nesflaten, utbedret. I samme område er det blitt bedre GSM-dekning på RV 13 mellom Foss og Gjuve.I Vindafjord er det blitt bedre dekning i Vikedal sentrum, RV 46.
I Gjesdal kommune er det blitt bedre GSM-forhold på strekningen RV 45 i Byrkjedal og RV 503 fra Byrkjedal til Vinjavannet.

Sogn og Fjordane
I Lærdal kommune er det nå bedre GSM-forhold på E16 mellom Hegg, Eden og krysset E16/RV 52 mot Hemsedalsfjellet.I samme kommune er det blitt utbedringer på strekningen e16 mellom Borlaug og fylkesgrense mot Oppland, Skisentret.

Vest-Agder
I Holum kommune er det blitt bedre GSM-forhold på E16 fra Holum til E18, samt RV 455 fra Lindeland til Holmeland.
I Åsral kommune har de også fått utbedret mobiltelefondekningen på RV 455 fra Lognabygd til Bortelid.

Aust-Agder
I Birkenes kommune er det blitt bedre forhold for GSM, NMT 450 og NMT 900. Dekningsområdet som er blitt utbedret er på RV 24, Mykland – Evje.

Hordaland
I Bergen kan de når ringe bedre på GSM og NMT 900-systemet. Bergenserne vil nå få klarere forhold på sektorinndelingen Nordnes Klosteret, Laksevåg, Damsgård og Melkeplassen.
I Tysnes kommune er det blitt bedre GSM-forhold på strekningen RV 7 fra Fylkesund – Ålvik- Kvantdal, samt RV 550 fra Utne til Samlen.

Møre og Romsdal
I Aure kommune er det blitt bedre forhold for NMT 450 og NMT 900. Området dette gjelder er Aure, deler av Smøla og Tusna nord.

Troms
I Storfjord kommune er det blitt bedre GSM-forhold på E8 i Skibotndalen, Perskogen og Helligskogen. Dette er spesielt kjekt for folk i området som skal over grensa til Finland for å kjøpe billig kjøtt hos «han Juntila».

Finmark
I Loppa kommune er det blitt bedre GSM-forhold i Øksfjord og deler av Stjernsund, melder Telenor Mobil.
Stikkord: Mobil