Annonse


Åpner for telependling

– Jeg har ingen tro på at at folk flytter kontoret permanent hjem, sier prosjektdirektør for Telecom i energiselskapet Erling Dyrhaug Andresen. Men tjenesten som skal tilbys bedriftsmarkedet gjør at en del firma – som ønsker å spare kontorplass – kan la en del ansatte jobbe hjemmefra. Det er også et tilbud til ansatte som har behov for en fleksibel ordning med hensyn til arbeidssted.

Interesserte bedrifter
– Vi tilbyr ekte telependling med samme hastighet som om de ansatte var på sitt eget kontor, sier Dyrhaug Andresen.
ATM-baserte nett åpner for intranett med 30mb downstream/2mb upstream.
– Ett ATM-system slår fullstendig knock out på ISDN, og kan samtidig prises som ISDN. Med ATM kan vi tildele hver enkelt bruker den båndbredden han ønsker og kan posisjonerer produktet på en en helt annen måte enn vi kan gjøre når det gjelder ISDN.

Prøvedrift
– Relativt mange bedrifter er interesserte i å delta i forsøksdriften, forteller Andresen, men vi starter internt og bygger ut to forsøkrsområder før vi i 1988 tilbyr tjenesten på markedet.

Annonse