Annonse


Teigen på CD-ROM

– Pilotprosjektet er det første i sitt slag i Norden, og er blitt til i samarbeid med Telenor Venture. En CD-ROM lastes direkte inn på harddisken samtidig som du har tilgang til Internett, slik får du får du musikk, video og søkemuligheter for mere informasjon på samme tid, sier markedssjef Henrik Sundt i EMI Norsk til Dagens Telecom.

Fremtidens salgskanal
Første artist ut i det nye multimedia-prosjektet er Jahn Teigen med sin nye juleplate Lys. Denne satsingen fra EMI og Telenor Venture vil sannsynligvis bli fremtidens måte å selge plater på, både i butikken og over Internett.

Etter det Dagens Telecom erfarer, vil Telenor Venture og EMI allerede neste år lansere andre norske artister internasjonalt på CD-ROM. Dagens Telecom vil følge opp saken i løpet av tirsdagen.