Annonse


Overvåkning via web´en

Konkret fungerer den nye Bay-løsningen slik at datamaskinen som med hjelp av Optivity samler inn all informasjon om trafikken på nettet, settes opp som en web-server, opplyser daglig leder Jan Søgard i Bay Networks.
For den nettverksansvarlige innebærer det at han kan komme til informasjon fra en hvilken som helst annen datamaskin, som er tilkoblet www, med hjelp av vanlige Internett-browsere som Netscape eller Microsoft Explorer.

Enkelt
– I tillegg til å være enkelt for den som har ansvaret kan disse nye mulighetene også være interessante for bedrifter som arbeider med outsourcing. Dette gir brukeren mulighet til via en vanlig browser å overvåke sitt eget nettverk uten kompliserte rutiner og med egen programvare, sier Sørgard.
I forbindelse med lanseringen er Bay ute med ytterligere utviklinger av programmene Optivity Enterprise og Campus. I begge løsningene tilbyr Bay nå et helt brukergrensesnitt, der den nettansvarlige for eksempel kan «styre» svitsjet trafikk til en overvåkningsport der trafikken kan analyseres med StackProbe eller annen overvåkningsutstyr.

Annonse