Annonse


Overvåkning via web´en

Konkret fungerer den nye Bay-løsningen slik at datamaskinen som med hjelp av Optivity samler inn all informasjon om trafikken på nettet, settes opp som en web-server, opplyser daglig leder Jan Søgard i Bay Networks.
For den nettverksansvarlige innebærer det at han kan komme til informasjon fra en hvilken som helst annen datamaskin, som er tilkoblet www, med hjelp av vanlige Internett-browsere som Netscape eller Microsoft Explorer.

Enkelt
– I tillegg til å være enkelt for den som har ansvaret kan disse nye mulighetene også være interessante for bedrifter som arbeider med outsourcing. Dette gir brukeren mulighet til via en vanlig browser å overvåke sitt eget nettverk uten kompliserte rutiner og med egen programvare, sier Sørgard.
I forbindelse med lanseringen er Bay ute med ytterligere utviklinger av programmene Optivity Enterprise og Campus. I begge løsningene tilbyr Bay nå et helt brukergrensesnitt, der den nettansvarlige for eksempel kan «styre» svitsjet trafikk til en overvåkningsport der trafikken kan analyseres med StackProbe eller annen overvåkningsutstyr.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse