Annonse


Dow Jones med kraftindeks

Nyhetsbyrået Reuters lanserte nylig sitt nye online analyseverktøy for finansmarkedet. Erkerivalen Dow Jones har vært «på lufta» med et tilsvarende verktøy siden i vår, og Teletrac Tradestation har i dag mellom 60 og 70 tilknyttede kunder i Norge, sier country manager David Chartier i Dow Jones i Norge til Dagens Telecom.

Indeks for elkraft
– Indeksen for det bilaterale elkraft-markedet gir oversikt over både det norske og det svenske markedet. Vi samler inn priser fra alle de store markedsaktørene slik at kundene våre får lett og rask tilgang til denne informasjonen. Produktet blir et tillegg i vår eksisterende elkraft-pakke, som fra før av inneholder nyheter om elkraft-markedet, priser og informasjon fra handel og omsetning på elkraftbørsene, sier Chartier.

Aksjesatsing i Europa
– Dow Jones vil satse større på aksjer i det europeiske markedet, og vi vil dessuten øke antall reportere i England. Som et ledd i denne satsingen har vi nylig inngått joint venture med det amerikanske selskapet Primark som eier ICV Ltd. som er englands ledende leverandør av sanntids data og nyheter for finansmarkedet, sier Chartier.
Det nye informasjonsproduktet skal hete Primark/Dow Jones Equities Service og skal integreres med en utvidet nyhetstjeneste fra Dow Jones.

Øker omsetningen
Dow Jones i Norge hadde i fjor en omsetning på 27 millioner kroner. Chartier ønsker foreløpig ikke å uttale seg om tallene for i år, men etter det Dagens Telecom erfarer vil omsetningen vise en økning i forhold til fjoråret.

Annonse


Annonse


Annonse