Annonse


Gigantsamarbeid

PointCast, som leverer nett-kringkastingsprogrammet PointCast Network, vil fremstå som en egen kanal i programvaren som gjør det mulig å operere mellom de forskjellige konserns intranett, internett og diverse LAN´s.
Active Desktop er et program som integrerer internett-området med egen harddisk-område, slik at svitsjing mellom de to områdene utføres uten å bytte programvare. Dette programmet vil være tilgjengelig i første kvartal av 1997.

Kanal i kanal i kanal
PointCast Inc. har gått med på å bruke Microsoft Explorer som førstevalg-browser i sitt kringkastingprogram. I tillegg inkluderer de MSNBC, kanalen som er drevet av NBC og Microsoft. Dermed bli MSNBC profilert av PointCast, som igjen blir profilert av ActiveDesktop til millioner av brukere verden over.

Annonse


Annonse


Annonse