Annonse


Dobler hastigheten gratis

– DTR spiller en stor betydning i Olicoms strategi for fremtiden. Den går blant annet ut på at kundene kan få langt større båndbredde og hastighet uten å måtte betale ekstra, og uten å måtte bytte ut deres nåværende investering i Token-Ring, sier produktsjef Erik Jensen i Olicom.

Først på verdensmarkedet
Dedikerte Token-Ring drivere (DTR) er en ny standardbasert teknologi som gjør en vanlig 16 Mbps Token-Ring forbindelse til en 32 Mbps forbindelse gjennom å støtte full dupleks. Dette innebærer at du kan sende og motta data på samme tid via en dedikert port på en Token-Ring svitsj. Den danske nettverksfabrikanten er først ute på verdensmarkedet med DTR som standard programvare til Token-Ring nettkort.

Fullt kompatibelt
Tester fra InterOperability Labs ved universitetet i New Hampshire viser at Olicoms DTR-teknologi er fullt kompatibelt med Token-Ring produkter fra andre fabrikanter. De nye driverne skal også være kompatible med IEE 802.5 spesifikasjonen som er i ferd med å bli offisielt ratifisert i disse dager.