Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Marlink vokser

Marlink har ambisjoner om å bli global markedsleder innen sitt område. For å nå målet vil det ferske selskapet ansette 30 – 40 nye medarbeidere.

Selskapet leverer en maritim nyhetstjeneste som skal oppdateres raskt.
– Marlink er spesialsydd for skipsmeglere, sier pressetalsmann Dag Melgaard i Telenor International. Egentlig et intranett basert på litt andre løsninger. Meningen er skipsmeklerne skal kunne kommunisere med hverandre over Marlink, og også ha tilgang til en del viktige databaser.
Andre målgrupper for tjenesten er shipping og skipsbyggingsindustrien.

Marlink satser på å etablere 12-14 kontorer rundt i verden. Tjensten skal bli tilgjengelig i mer enn 80 byer i over 50 land. Telenor kjører nå et pilotprosjekt i følgende byer: London, New York, Houston, Oslo, Pireus, Bremen, Hamburg, Rotterdam, Singapore, Hong Kong og Tokyo

Selskapet har i dag i underkant av 50 ansatte. 80 prosent av Marlink eies av Telenor. Marlink ble etablert i 1995.
Stikkord: Mobil