Annonse


Mobil med julesang

Finnene har lenge påstått at julenissen har postadresse i Rovaniemi, nordmenn påstår at nissen har meldt flytting til Drøbak.

Nyhetsbyrået NewsWire har tappet viktige signaler og hevder at de har hørt meldingen: – Endelig kan jeg ringe hjem til mor og nissebarna når jeg er ute med sleden. Før var jeg tvunget til å stoppe ved telefonkiosker, og da hadde jeg hverken småpenger eller telefonkort.

Stemmen bak denne meldingen skal etter hva vanligvis pålitlige kilder erfarer tilhøre verdens mest velkjente sesongarbeider.

– Vi er glade for å kunne dedikere denne telefonen til julenissen, sier markedssjef Lars Bjarnemark i Nokia Mobile Phones.

Annonse


– Vi har et eget desembertilbud for julenisser, og med våre utenlandspriser blir ikke regningen avskrekkende selv om han reiser jorden rundt, sier informasjondirektør Per Bjørkum i NetCom.
Bjørkum insisterer også på at nissen har hemmelig telefonnummer. Og det er kanskje like bra. Om det er hardt “å være en nissemann”, så ville det nok vært hardere om julenissen kunne nås på telefonen.

Nissens telefon skal være en Nokia 2110. Juletelefonen er selvfølgelig rød og dekorert med julemotiver. Når det ringer spilles «Bjelleklang». Og nissen seiler over displayet i en slede bak to reinsdyr.

Annonse