Annonse


Telenor store i bank

Telenor seiler nå opp som leverandør av totalløsninger for bank og finansverdenen. Mandag bekjentgjorde Telenor og Provida at de skulle gå sammen om en markedsføringsstrategi. Telenor kjøpte også aksjer for over 80 millioner i Provida.
Både Provida og Novit leverer løsninger for finansmarkedet.

Både direktør Jo Arnstad i Provida og direktør Martin Furuseth i Telenor Bedrift var entusiastiske i forhold til et mulig samarbeide med Novit på pressekonferansen. Det ble understreket at Novits og Providas satsninger utfylte hverandre, og at det kunne bli betydelige synergieffekter.

Frem til 18. desember vil det bli foretatt en faktainnsamling som avgjør om Telenor vil justere tilbudet på Novits aksjer. Telenor har lagt inn et bud som verdsetter selskapet til 525 millioner kroner. Det endelige vedtaket om godkjenning fra Novits styre kommer da raskt.

Kjøpet innebærer også at Telenor Bedrift definerer sitt markedsområde som Norden og ikke bare i Norge.

Annonse


Annonse


Annonse