Annonse


Julenissen live på nett

Hvert år like før jul er det internasjonal strid om hvor Julenissen egentlig bor. Mange land har forsøkt seg i kampen, men Norge og Grønland ser ut til å være vinnere. Dette til tross for at landene ikke har bygd opp egne «Julenisse-opplevelses-parker» slik de har gjort i Nord-Finland.

Henki er Julenisse
Nå har «The Big Blue» involvert seg i striden. I en internasjonal og meget kostbar reklamefilmkampanje slår IBM fast at Norge er Julenissens hjemland. Henki Kolstad spiller Julenissen i reklamefilmene som hver er på 30 sekunder. Filmene er spilt inn i Hollywood. Etter det Dagens Telecom erfarer vil reklamefilmene ikke bli vist i Norge. Sannsynligvis tenker IBM at vi nordmenn selvfølgelig vet hvor Julenissen kommer fra.Dagens Telecom prøvde tirsdag formiddag å få en kommentar fra IBMs informasjonsavdeling i Norge, men der var de mer opptatt av å sitte i møter enn å svare på spørsmål fra pressen.

Lever han på Grønland?
For å ha en viss nøytral og objektiv balansering i saken, bringer Dagens Telecom en usminket melding fra nyhetsbyrået Flashback:
NORTH POLE – November 26, 1996 (MMG) – At a press conference today Santa Claus announced the launching of his new website athttp://www.santa4kids.com/santacam/ featuring the newly developed SantaCam(tm).Santa declared, “So many children have had questions about what I do all year in preparation for my big journey on Christmas Eve I have decided to give them a glimpse of my daily life.”
Combining the technology of the SantaCam(tm) with the worldwide use of the Internet, Santa is now accessible to everyone all year round. Follow Santa around in his home and workshop as he and his elves prepare to deliver gifts to children all over the world on Christmas Eve.
For the first time ever, Santa has opened up and is willing to share his private life to the public. To see Santa with your own eyes, visit him at http://www..santa4kids.com/santacam/.

Annonse


Annonse


Annonse